Het project

Onze case study presenteert een innovatief inschrijvings- en beoordelingssysteem, speciaal ontwikkeld om culturele organisaties te ondersteunen. Dit systeem stroomlijnt het nominatie- en jureringsproces voor prestigieuze prijzen zoals de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste Nederlandstalige theaterlied van het jaar en de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied van het jaar, essentieel voor het herkennen en belonen van uitmuntendheid in de kunsten.

Achtergrond

Cultureel talent blijft vaak onopgemerkt door de complexiteit van de traditionele nominatie- en jureringsprocessen. Wij brengen verandering door technologie toe te passen die toegankelijkheid vergroot en waardering faciliteert.

Probleemstelling

Artiesten en culturele instanties worstelden met een omslachtig inschrijvingsproces. Onscherpe vereisten en complexe inzendingssystemen belemmerden de ontdekking en viering van talent.

Oplossing

We bieden een gestroomlijnd online platform dat niet alleen het inschrijvingsproces vereenvoudigt maar ook de kwaliteit van inzendingen waarborgt. Hoewel onze focus ligt op het vereenvoudigen van inschrijvingen, is het systeem ook ingericht voor een helder beoordelingsproces, waarbij de jureringscriteria transparant zijn en de jurering zelf efficiënt verloopt.

Het inschrijvings- en beoordelingssysteem in het kort

Voor muzikanten

  1. Aanmelden: Maak een profiel aan en ontvang een uploadlink.
  2. Inzenden: Upload liedjes, teksten en speellijsten.
  3. Details specificeren: Voeg cruciale informatie toe over elk creatief werk.

Voor juryleden

  • Jury login: Toegang met unieke inloggegevens.
  • Beoordeling in fasen: Beoordeel inzendingen methodisch, van longlist naar shortlist.
  • Parallel en sequentieel jureren: Flexibiliteit in beoordelingsmethodiek voor een grondige evaluatie.

We bieden een platform dat de kloof dicht tussen creatieve kunstenaars en de erkenning die zij verdienen, bijdragend aan het Nederlands cultureel erfgoed.

Conclusie

Dit systeem is een online brug tussen kunstenaars en de kans op erkenning binnen de Nederlandse culturele landschap door een professionele jury. Hoewel onze rol zich beperkt tot het ontwikkelen van het inschrijfplatform, zijn we trots op de mogelijkheid om een helder en gebruiksvriendelijk proces te bieden dat de deelnemers in staat stelt hun beste werk voor te dragen voor prestigieuze onderscheidingen. Hiermee hopen we de rijke traditie van Nederlandse theaterliederen en kinderliederen te ondersteunen en te vieren.

Breng cultuur tot leven: uw eigen juryplatform

Zoekt u een op maat gemaakte oplossing om uw culturele inschrijvingen en beoordelingsprocessen efficiënter te maken? Met een startinvestering vanaf €2.500,- bent u verzekerd van een op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk platform, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij bieden jaarlijkse aanpassingen op basis van de evoluerende eisen van uw organisatie. De startprijs is een reflectie van uw ambities voor functionaliteit en design.

Contacteer ons voor een persoonlijke offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bereik Paul Jongsma via mail of via dit formulier. Kies vandaag nog voor kwaliteit en persoonlijke service bij Paul en zet uw culturele evenementen in de schijnwerpers.