…ideeën, producten en diensten ontwikkelen door onderzoek, co-creatie en design…

28 Jaar geleden richtten we Webtic omdat we geloofden in dat wat het Internet zou kunnen betekenen voor de mens. We voelden een diep verlangen om een verschil te maken en ik kan me nog onze verbazing, kijkende naar een tv programma, herinneren dat het adres van de bijbehorende hand gecodeerde site niet genoemd werd. Daar was een veelheid aan informatie te vinden… We voelden de potentie en wilden betekenis geven aan een verandering waarvan we wisten dat die veel zou gaan betekenen in de levens van mensen.

Dat gevoel hebben we weer…

Mensgericht ontwerpen

Een traject van samen ideeën, producten en diensten ontwikkelen die een daadwerkelijk verschil maken

Bereik je doel met een open mind

Bereik effectiever je doelen door een mensgerichte aanpak. Van een nieuw idee tot een volledige nieuw product of dienst.

We duiken in het vraagstuk en geven inzicht wat de mogelijkheden zijn; met als resultaat een mensgerichte én creatieve oplossing. Een concrete oplossing die we direct testen bij je doelgroep waardoor je sneller resultaat boekt. Ook het design en het meten van de resultaten kunnen we voor onze rekening nemen. Onze aanpak karakteriseert zich door de focus op de mensen waar het om gaat.

Ik heb interesse in een OpenMinds traject